Plan koji je imala za spašavanje braka s Bradom nije uspio

Ljubav glumaca Angeline Jolie (42) i Brada Pitta (53) ‘pukla’ je u rujnu 2016. nakon 12 godina veze i dvije godine braka. Iako su u početku bili suzdržani, oboje su s vremenom javno otkrili što ih muči i koliko im je teško pao razvod.

Jolie je sada u intervjuu za The Hollywood Reporter priznala da je pokušavala spasiti odnos s glumcem na različite načine, te da je bila sigurna kako će uspjeti. Jolie je smatrala da će zajednički rad na filmu riješiti sve probleme koje su imali u braku.

Upravo je zato 2015. napisala scenarij i režirala dramu ‘Uz more’ u kojoj su njih dvoje imali glavne uloge. Ovo ostvarenje bazirano je na njihovim bračnim problemima.

– Upoznali smo se na poslu i zaista nam je išlo dobro. Željela sam da napravimo nešto ozbiljno. Mislila sam da bi to bio odličan način komunikacije. Ipak bilo nam je teško zbog problema koji su se nagomilavali, a koji nemaju veze s filmom – objasnila je.

Usprkos tome što nisu uspjeli u namjeri da sačuvaju brak, Angelina tvrdi da je suradnja na spomenutom projektu bila dobra stvar.

-Drago mi je da smo snimili taj film zato što smo istraživali nešto zajedno. Možda nije sredilo određene stvari, ali smo imali komunikaciju koja nam je u tom trenutku bila potrebna – zaključila je. Jolie se u Pitta zaljubila 2005. na setu filma ‘Gospodin i gospođa Smith’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *