Muška njega uz Nuxe proizvode

Stručna njega za muškarce s aktivnim ekstraktima hrasta i graba

Koža muškaraca drugačija je od kože žena. Deblja je, masnija, a tijekom dana susreće se i sa znatno više agresivnih vanjskih čimbenika (UV zračenje, svakodnevno brijanje…). Stoga muška koža zahtjeva posebnu njegu, prilagođenu svakodnevnom životu i navikama muškaraca. Laboratorij NUXE osmislio je cjelovitu, prirodnu i učinkovitu liniju muške njege, namijenjenu svim tipovima kože, čak i osjetljivoj.

NUXE men linija namijenjena muškarcima, bazirana je na snazi aktivnih ekstrakata drveća, posebno odabranih zbog svojih svojstava:
HRAST i GRAB – umirujuće djelovanje
SANDALOVINA i FILODENDRON – obnavljajuće djelovanje
BAOBAB – obilna hidratacija
ARAUKARIJA – zaštitno djelovanje protiv prijevremenog starenja

NUXE men linija namijenjena muškarcima
Nova NUXE men linija posjeduje izraženo muževne mirisne note esencijalnih ulja cedra, pačulija, geranija i vetivera, kao i lagane nemasne teksture, prilagođene i osjetljivoj koži. Sastoji se od 7 posebno dizajniranih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe svakog muškarca – osvježavajući 3u1 gel za tuširanje za lice, tijelo i kosu; 24-satni zaštitni dezodorans; gel za brijanje protiv iritacija kože; višenamjenski balzam poslije brijanja; višenamjenski hidratantni gel za lice; anti-age fluid za mladost i sjaj kože, te višenamjenska krema za područje oko očiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *