Pogledajte kolekciju kreativne Nike Čiuć koja je snimljena u Haagu

Jedna od tri nominirane u kategoriji “Najbolji mladi dizajner” na ovogodišnjim Elle Style Awardsima, Nika Čuić sa svojim brandom NIKA TOM predstavila je novi lookbook zadnje kolekcije περιπέτειες / peripeteies koja je prikazana ovog svibnja na Fashionclash Festivalu u Nizozemskoj. Ovogodišnja tema Fashionclash Festivala FASHION MAKES SENSE sjajno se uklopila u Nikin koncept iste kolekcije, koja je nastala propitkivanjem definicije realnosti te granice između nje i realnosti stvorene našim umom. Cilj kolekcije bio je izbalansirati ta dva svijeta na odjevnom predmetu i dopustiti im da neometano funkcioniraju u svojoj kontradiktornosti.

Ista kolekcija prikazana je mjesec dana kasnije u Milanu na FASHION WEEK TREND REPORTU, a Nika je zbog nje uvrštena u ‘One To Watch’ kategoriju cijenjenog alternativnog časopisa KALTBLUT.

Lookbook je snimljen u Haagu s modelom Annabel van Tilborg te u suradnji s Nikinim bratom, Ivanom Čuićem i Katarinom Juričić, koji prikazuju svoj rad u sklopu fotografije i umjetnosti kroz razne medije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *