Želite bujnu i zdravu (dugu) kosu?

Ružine muze i zaštitna lista zablistala s nahranjenim i bujnim kosama luksuzne teksture zahvaljujući novoj Kérastase Nutritive liniji

Ruža Institute Kérastase u suradnji s luksuznim brendom Kérastase, predstavlja inovaciju Kérastase Nutritive protokola za svaki tip suhe kose i najsofisticiraniju dijagnostiku stanja vlasišta i kose dostupnu jedino u Ruža Institutu Kérastase.

Kérastase Nutritive linija za kosu stvorena je za dubinsku regeneraciju kose, čiji sastojak benzojeva smola, popravlja strukturu kose iznutra, čime radi na instantnom popravku stanja i izgleda kose. Kosa postaje mekša, sjajnija i lepršava

Novu liniju Nutritive liniju za svaki tip kose među prvima su isprobale Vanna, Bojana Gregorić, Tatjana Jurić, Natali Dizdar, Renata Sopek i Lana Jurčević koje senzacionalnu njegu koriste već 2 mjeseca. Renovirana ikonska Kérastase Nutritive linija proizvoda za kosu ciljano radi na dubinskom hranjenju i obnavljanju vlasi.

Uz detaljnu analizu dijagnostičkom kamerom i sastavljanjem prave formulacije Kérastase Nutritive Prestige protokola dostupnog jedino u Institutu, suha kosa i ispucali vrhovi padaju uz zaborav, a ženama je podarena mogućnost ostvarenja jedne od ključnih želja kada je o kosi riječ – meka, nahranjena, svilenkasta, bujna kosa tako meka na dodir.

Iz tog razloga bitno je kako se odnosimo prema zdravlju našeg vlasišta i koliko pažnje i vremena poklanjamo stručnim protokolima njege baš kao što je Nutritive. Domaće, kao i svjetske zvijezde, odavno su toga svjesne, pa je u njihovoj tjednoj rutini osim feniranja prisutan i individualni protokol njege skrojen prema individualnim potrebama.

Ne čudi što su na predstavljanju nove linije Ružine muze i zaštitna lica zablistale u bajkovitim haljinama Matije Vujice s predivno nahranjenom, bujnom, kosom luksuzne teksture koja je rezultat individualno skrojenih Nutritive protokola njege, što nova Nutritive linija i omogućuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *