ANA BEKUTA: Prije Milutina sam bila sa mnogo mlađim muškarcem!

Ana Bekuta snimila je svoj novi album, a podršku pri odabiru pjesama pružio joj je njen partner Milutin Mrkonjić.

Uvijek dobronamjeran

Kada me Milutin nešto posavjetuje, ja uvijek kažem: „Upravu si“. On je pun iskustva i ja ga slušam. Nikada nije zlonamjeran, već uvijek dobronamjeran. Znam da mi želi samo najbolje i zaista ne mogu da se sjetim kada ga nisam poslušala – tvrdi Ana.

Popularna pjevačica ne krije da je prije nego što je uplovila u vezu sa Milutinom bila sa mlađim muškarcima.

Milutin je dosta stariji od mene, a ja sam prije njega uglavnom bila sa mlađima. Nema razlike da li ste u vezi sa mlađim ili sa starijim. Ljubav je ljubav i nikada ne pravim razliku u godinama… Ja nemam ograničenja, baš kao što ih ni Milutin nema, zato smo se i našli – dodaje pjevačica.

Ističe da i dalje ne može da sa sigurnošću kaže koja pjevačica mlađe generacije može da bude njena nasljednica na estradi.

Ima mnogo mladih pjevačica, ali zaista ne bih nikoga izdvojila. Od njih samih zavisi koliko će biti uspješne. Moja karijera je zavisila isključivo od mene, tako da ne želim nikoga da nazivam nasljednicom –  isključiva je pjevačica.

Dodaje da ona, za razliku od svojih kolega, da mladim pjevačima pruža podršku.

Uvijek dajem šansu mladima, jer znam koliko je meni značila podrška kolega kada sam bila na startu. Ako je neko zaslužio, treba mu uputiti riječi hvale – kroz osmijeh će Bekuta.

 

Držim se plana

 

Ipak, otkriva šta je tajna njenog uspjeha na estradi.

 

-Držim se plana i nastojim da sve bude onako kao što sam zamislila. Ipak, mnogo toga u ovom poslu ne zavisi od mene i baš zbog toga se trudim da svemu pristupam maksimalno profesionalno, zaključila je Bekuta.

Express

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*