Treba da ide po redu. Ne valja kad umiru mladi ljudi, to je tuga. Izbegavam i da idem na sahrane, ne volim oproštaje. Teško je to, kaže Mrka za Kurir.

Milutin Mrkonjić (75) kupuje grobnicu za sebe i svoju partnerku Anu Bekutu (57)! Političar se prijateljima požalio da mu je dosadila kupovina stanova i da je došlo vreme da se pobrine za svoju večnu kuću!

– Nedavno smo bili na ručku s Mrkom, koji je bio veoma dobro raspoložen. U društvu je bilo desetak ljudi, a Ana je posle sat vremena morala da ode na neko snimanje, pa nije čula njegovu izjavu kojom nas je šokirao. Pričali smo da je Mrka dosta stekao, ali i potrošio. On se tada našalio na svoj račun: „Dosta sam kupovao stanove, sad treba da obezbedim večnu kuću za sebe i Anu!“ Svi su počeli da se smeju i da ga zafrkavaju na kojoj bi lokaciji voleo da počiva, a on je nastavio da zbija šale. Ne znamo da li je Ani rekao o čemu smo pričali, ali verujemo da se ona ne bi naljutila jer njih dvoje imaju sličan smisao za humor – priča naš izvor koji se zadesio u tom društvu.

Espreso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *