Bivši učesnik Zadruge tvrdi: Sloba voli muškarce i mene je isto zvao na druženje?!

Ove sedmice, pojavili su se navodi da Marko Zec, nekadašnji učesnik najgledanijeg rijaliti programa “Zadruga” iz ličnog iskustva zna da je Slobodan Radanović, aktuelni zadrugar koji je svoju ženu prevario sa Lunom Đogani, opredijeljen i za mušku populaciju u ljubavnim odnosima. Podsjetimo, već nekoliko dana mogu se čuti priče da je pjevač pokušao da zavede ovog crnogorskog modela.

Kada su neki od srbijanskih medija pozvali Marka Zeca, on je bio i više nego raspoložen za priču o pjevaču koga zna od ranije, ali sa kojim i nije bilo pretjerano blizak u “Zadruzi”.

Ja sam ispričao to za nekog druga, da on to zna. Ova priča je odavno. Čuo sad da sam i ja kao slao neke svoje gole slike Slobi, nisam u životu, majke mi! Sloba nije bio toliko ranije popularan, pa je htio da se zakači za nekog momka. Sad ga je Kija uhvatila. Htio je da se zakači na Anđela, ali nije, jer ga nije poznavao, pa se zakačio na mene. Mislio je da se neću ljutiti ako mi nakači tako neku priču! Gdje baš na Marka Zeca?! – pitao se ovaj bivši zadrugar!

Marko Zec rekao im je da mu nije jasno odakle Slobodan Radanović ima njegove erotske fotografije koje je slao djevojkama. Zec im je u nastavku razgovora ispričao i kako je izgledala njegova komunikacija sa Radanovićem prošlog ljeta. Markova priča može se uporediti i sa pričom Nadežde Biljić, kojoj je Sloba, isto kao i Zecu slao poruke u ranim jutarnjim satima.

On dođe ovdje u Budvu na neke svirke ljeti. Zvao me. Zvao me je i u teretanu i da stupimo u neki kontakt. Jednom mi je rekao: “Ja ti pjevam večeras u vili jednom u ovdje, pa ti svrati!”. Ja sam ostao iznenađen. Ajde da se mi znamo nekoliko godina, da smo prijatelji, pa da ima tu slobodu to da mi kaže. Meni je tu bilo malo čudno, neću da kažem da me je muvao, ali… – nije nastavio Marko Zec svoju rečenicu.

Ovaj zadrugar koji je bez daha ostavio mnoge djevojke kada je ušao u luksuzni kompleks u Šimanovcima, ispričao nam je i svoje viđenje situacije kada ga je Radanović zvao na njegove svirke i šta bi se desilo da je kojim slučajem prihvatio Slobinu igru.

Vjerovatno da sam došao na svirku, on bi ovo-ono. Kao da sam ja nešto! Odakle znam, takvi su ti momci! Meni su i prije “Zadruge” silni likovi slali poruke kao da sam zgodan, a dobijao sam i one stvari. Njihovo je da probaju, isto kao i ja kada probam kod neke djevojke. Ja sam toliko dobio tih antena muških, da mogu da otvorim radio stanicu. Sloba mi nije slao svoju antenu – govorio je Zec.

Razgovor sa Markom Zecom doveo ih je i do Slobine još uvijek zakonite supruge Kristine Kockar, koju je pjevač prevario sa Lunom Đogani. Zec nam je otkrio da Kijinog momka Andriju Lazovića poznaje godinama, jer potiču iz istog grada, a Lazović i Markova sestra išli su zajedno i u isti razred tokom školovanja.

Andrija ti je sad najpopularniji u Budvi! To se lijepe za njega kao “muve cc”. Ja ga znam preko sestre. Stvarno je super dečko! Kija je naša Crnogorska snaha! – kroz osmijeh je izjavio Marko i dodao.

Ja mislim da je Kija sve to provalila i znala za Slobu, ali da neće to da iznese u javnost. Ja za nju imam sve ok da kažem. Ovo je jedini rijaliti u kojem se sve spontano desilo – kazao je na kraju razgovora Zec.

Marko Zec proveo je, kako je i poznato dvije sedmice u “Zadruzi” a rekao nam je i da je prvi ugledao Slobu Radanovića i Lunu Đogani kako se ljube po ćoškovima, ali da nije želio da otkrije ovaj detalj, jer je poštovao njihovu privatnost.

Za kraj razgovora, ovaj bivši stanar rekao im je da dnevno provodi dosta vremena gledajući rijaliti program “Zadruga” koji obara sve rekorde gledanosti na Balkanu.

 

Express

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*