Darku se izgubio svaki trag, Ana uselila svoju majku, Lazić nestao, a evo šta komšije kažu

Sevićeva u društvu majke pokušava da preboli razvod od pevača, koji ni svojim roditeljima nije rekao gde se sada nalazi
Posle skandala s video-snimkom na kojem Darko Lazić šmrče, koji je Kurir ekskluzivno objavio, u porodici poznatog pevača preko noći su se desile velike promene.

Njegova supruga Ana Sević, ispostavilo se, dva meseca pre toga odlučila je da stavi tačku na njihov brak. U stan u kojem je doskora živela s mužem pevačica je uselila majku, koja joj pravi društvo i pomaže joj da prebrodi težak životni period. Komšije Sevićeve kažu da je svakodnevno viđaju u zgradi i da im ne deluje nimalo zabrinuto.

– Anu srećem skoro svaki dan, uvek se lepo javi, fina je i kulturna. Već nekoliko dana je njena majka ovde, valjda joj pomaže oko ćerke Lorene i ostalih obaveza. Ja je nisam pitala ništa u vezi s Darkom. Mislim da ona ne bi o tome htela ni da priča, ipak su to ozbiljni porodični problemi – rekla nam je jedna komšinica bivšeg estradnog para.
I dok Anu viđaju svakodnevno, od Darka nema ni traga ni glasa. Božićne praznike proveo je kod roditelja u rodnom Brestaču i tada im je, prema njihovim rečima, i saopštio da se razvodi od supruge. Ali otkad je u Kuriru objavljen snimak na kojem se jasno vidi kako šmrče, pevača nema nigde u javnosti.

Priča se da se sklonio kod prijatelja u Šabac, gde će biti neko vreme, dok traje afera, ali o tome ništa ne znaju čak ni njegovi roditelji. Darko se s majkom i ocem redovno čuje, ali im još nije rekao gde se nalazi niti kad se vraća. Izvesno je samo da on u budućnosti planira da život nastavi s njima u Brestaču, gde uveliko gradi kuću od hiljadu kvadrata.

Kurir