Ako je vjerovati Maji Nikolić, pjevačica će 20. februara predstaviti pjesmu koja bi lako mogla da počisti konkurenciju, pobijedi na “Eurosongu”, ali i osvoji svjetsko tržište

Ni nekoliko dana nakon što je RTS objavio zvaničnu listu izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjoj “Beoviziji”, prašina se nije slegla zbog liste potencijalnih predstavnika Srbije na “Eurosongu”.

– Apsolutno me ne zanimaju komentari, pogotovo ne negativni. Oni koji prate moju karijeru znaju da sam najprije festivalska pjevačica, o čemu najbolje svjedoči čak 26 nagrada koje sam dobila na raznim festivalima. Pjevačice poput mene i treba da se pojavljuju na ovakvim manifestacijama, a drago mi je da se “Beovizija” nakon toliko godina vraća na velika vrata – započinje priču za “Alo!” Nikolićeva i ističe da ne sumnja da je i ovog puta dobila hit.
– Da se ne lažemo, svi koji će se takmičiti na “Beoviziji” žele da pobijede, a ja imam sreće da sam ovog puta dobila odličnu numeru. Uvijek se vodim mišlju da treba da pobijedi najbolja pjesma, a vjerujem da će tako biti i ovaj put. Vladimir Grajić Graja mi je uradio “Zemlju čuda”, a radi se o brzoj numeri i garantujem vam da će publika u Centru “Sava‟ ustati da igra već poslije prvih taktova. Imam ne eurovizijski već svjetski hit, a planiram i da moj scenski nastup izgleda tako – kaže Maja, koja ovih dana vrijjedno radi na osmišljavanju nastupa.

Dok se na društvenim mrežama vodi debata o svrsishodnosti ovakvih izbora, dotle se ovogodišnji predstavnici ne osvrću na negativne komentare, već energiju usmeravaju na nastup koji ih očekuje. Ako je vjerovati Maji Nikolić, pjevačica će 20. februara predstaviti pjesmu koja bi lako mogla da počisti konkurenciju, pobijedi na “Eurosongu”, ali i osvoji svjetsko tržište.
Express

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *