DUNJA FAZLIĆ OGORČENA: Jala Brat I Lapsus bend su dno dna!

Ostaje nam da vidimo šta će se zapravo desiti kada mnogi, kako ona kaže, „dobri pjevači“ ovo pročitaju

Prije nekoliko dana, bh. pjevačica Dunja Fazlić napisala je na svoj Fejsbuk profil ono što je mnoge vjerovatno pozitivno ali i negativno iznenadilo. Kako je i napisala, ogorčena je na one koji ustvari ne znaju šta je današnja muzika i koji se jednostavno predstavljaju kao „dobri pjevači“.

– Nekada su u Domu Mladih svirali pravi bendovi, a danas su to Jala Brat, Lapsus bend i slično. Wtf? Postoje li neki kriteriji, ko to odobrava, čija je to nadležnost i možemo li dalje od ovog dna – napisala je pjevačica na društvenim mrežama.

Jedan od negativni komentara je bio:

– Pa šta to fali Jala Bratu, Lapsus bendu? I oni su za sebe pjevači, pogotovo Lapsus. Momak odlično pjeva za svoje godine. Pjevaj i ti niko tine brani. Svako svoj uspjeh gradi, pa tako i taj neko odobrava.

Mnogi će vjerovatno zbog ove njene izjave biti izrevoltirani i možda će joj uzvratiti i istom mjerom. Ostaje nam da vidimo šta će se zapravo desiti kada mnogi, kako ona kaže, „dobri pjevači“ ovo pročitaju. Očigledno je Dunja previše umislila i smatra je ima puno pravo ovakve stvari da komentira.

Express

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*