Glumac Branko Babović, poznatiji kao Đura Palica iz “Kursadžija”, nalazi se u bolnici zbog problema sa digestivnim traktom koje ima već neć nekoliko godina.
Kako je glumac objasnio za Blic, trenutno se nalazi na Vojnomedicinskoj akademijii, gde mu je tokom prethodnog vikenda urađena treća operacija, zbog zdravstvenih problema koje traju već izvesno vreme. Đura je već jednom jedva izvukao živu glavu.

– Treća operacija je uspešno završena. Otvoren mi je stomak, zatvorena mreža i finalno stavljeno. Zvali su me ljudi, mislili su da sam mrtav. Cirkus je bio. Šta se dešava? Čuli su ovo ili ono, dok im objasnim da je sve u najboljem redu, umorim se iskreno. Zaista nema razloga da bilo ko misli da sam umro, jer se radi o operaciji, a kao svaki pacijent koji ima slične tegobe, određeno vreme moram da provedem u postelji – priča glumac za “Blic”.

– Doktori su uradili odličan posao, da nije bilo sjajnog tima VMA danas ko zna šta bi bilo sa mnom. Pozdravaljam sve i da znaju da ne brinu da je sa mnom sve u najboljem redu i da oprovak ide dobrim putem – poručuje Đura.

– Treća operacija je uspešno završena. Otvoren mi je stomak, zatvorena mreža i finalno stavljeno. Zvali su me ljudi mislili su da sam mrtav. Cirkus je bio. Šta se dešava? Čuli su ovo ili ono, dok im objasnim da je sve u najboljem redu, umorim se iskreno. Zaista nema razloga da bilo ko misli da sam umro, jer se radi o operaciji, a kao svaki pacijent koji ima slične tegobe, određeno vreme moram da provedem u postelji – priča glumac za “Blic” kojem je u oktobru 2016. godine puklo debelo crevo, kada je hitno morao da bude hospitalizovan u bolnici.

– Doktori su uradili odličan posao, da nije bilo sjajnog tima VMA danas ko zna šta bi bilo samnom. Pozdravalja sve i da znaju da ne brinu da je samnom sve u najboljem redu i da oprovak ide dobrim putem – poručuje Đura dok leži na pomenutoj klinici.

Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *