Emina Jahović svakodnevno trpi uvrede

Pjevačica Emina Jahović koja je nedavno imala promociju svog novog albuma “Dalje” otkriva da ljudi konstantno žele da je ponize pričama o tome kako je postala popularna.

Međutim, kako kaže s vremenom je oguglala na maliciozne komentare, ali priznaje da je neki iznova šokiraju.

– Kažu da se uspjeh najteže prašta. Nema šta sve za sebe nisam čula i pročitala. Pravili su oko mene najrazličitije teorije zavjera i smišljali naučnofantastične priče. I kad pomislim da je to otprilike to, pojavi se novi trač. Baš nedavno su mi rekli da je otkrivena tajna nad tajnama, a to je da sam postala poznata zato što sam operisala nos i udala se za Mustafu. Kao, to je cijela filozofija mog uspjeha! Ništa rad, talenat, zalaganje. Na takve zlurade komentare imam kratak odgovor: “Neka se sve pjevačice operišu i nađu svog Mustafu i uspjeće.” Glupost totalna – rekla je za Informer Emina i objasnila zbog čega nije iskoristila popularnost svog muža da se probije na muzičkoj sceni u Turskoj.

– Nisam željela da koristim suprugovu popularnost u Turskoj zarad lične promocije jer mi tamo treba mir. Željela sam i da mi djeca imaju kakvu-takvu privatnost. Dosta mi je što u Srbiji i na Balkanu imam brz tempo. Sa druge strane, i da sam htjela tamo da se promovišem, mislim da mi sa pjevanjem ne bi išlo dobro zbog akcenta – iskrena je bila Emina.

avaz.ba