Darko Lazić i Ana Sević su danima u žiži javnosti zbog skandala o kojem bruji cela Srbija, a evo šta o svemu misli Era Ojdanić i na čijoj je strani.
Nakon što su izdali saopštenje za javnost u kojem zvanično potvrđuju da se razvode, narodni pevač Era Ojdanić kaže da snimak na kojem se vidi kako Darko šmrče beli prah nije namešten.
Era kaže da izuzetno poštuje Anu i Darka, ali da je opšte poznato da pevač vodi raskalašan život zbog velikih mesečnih prihoda.

“Darko je zaista sjajan i kvalitetan pevač. Ne družim se sa njim i sa Anom privatno, ali kad god se sretnemo, uvek se lepo pozdravimo i popričamo. Darka je za izuzetno kratko vreme zadesila velika popularnost i sasvim je logično da su i njegovi nastupi uvek bili dobro plaćeni. On ima mnogo nastupa, koji su koštali po 5.000 evra, a sada je cena njegovih nastupa znatno skočila. Lazić očigledno nije mogao da se nosi sa tim koliko zarađuje i zato vodi takav život. Odlučio je da prati evropski trend”, kaže Era, koji Lazića podržava u potpunosti i ističe da video-snimak nije namešten, kako pričaju mnogobrojne kolege sa domaće estrade.

“Sve je to za ljude. Podržavam ga u svemu, pa i u tome. Ne može snimak da bude namešten, to nije istina. Činjenica je činjenica i sve što se vidi na snimku je tako”, tvrdi Era.
Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *