Gagi Đogani zbog Lune završio u bolnici!

Rijaliti “Zadruga” ostat će upamžena po ljubavi između Slobe Radanovića i Lune Đogani.

Iako Lunin otac nije želio na početku da komentariše svoju kćerku i njenu novu ljubav u rijelitiju, odlučio je da za VIP magazin  da otkrije svoje osjećaje .

On ističe da je veoma ponosan na Lunu i otkriva detalje odnosa iz prošlosti sa Anabelom Atijas, o čemu se mnogo pisalo.

 

– Godinama unazad dobijala je pozive za rijaliti, ali nije se ni ona odazivala, a ni ja nisam želio da uđe, jer znam šta je rijaliti. Postojala je doza straha, pogotovo sa moje strane, zato što sam bio u dva rijalitija, a ona nije ni znala šta je čeka. Nisam očekivao da će biti glavna tema, nikako. Nisam uopšte razmišljao o tome. Mislio sam da će biti neko vrijeme, kao i njena mama kada je bila u “Velikom bratu” – kaže na početku Gagi, koji smatra da nema mjesta poređenju Lune i Anabele, koja je svojevremeno bila u “Velikom Bratu”.

– Luna ne može da se poredi sa mamom koja je bila onda kada se razvela od mene, pa se i ona zaljubila u Mladena, pa smo djeca i ja gledali kako se ona ljubi sa Mladenom. Djeca su bila zbunjena tada, Luna je bila mala. Ona je i ukapirala, bila je svjesna da postoji dečko njene mame, dok Nina ne. Nina je bila zbunjena, čak je u jednom momentu, kada je vidjela da se oni grle i ljube, odlazila na sprat. Luna je nedavno baš rekla da sam bio u pravu i da nije trebalo da uđe. Svi oni kukaju da izađu. Lako je ući, teško izaći. Kako će se nositi sa svime unutra, zatvorenim prostorom i svim onim što sam ja prolazio, to sam prepustio njoj. Dok neko ne uđe i ne vidi, ne može da zna kako je tamo – priča Gagi, koji je prezadovoljan Luninim ponašanjem.

– Mogu da kažem da je lavica, da je jaka, da se dosta dobro drži i da je bolja i od mame i od mene po pitanju rijalitija, pogotovo što joj se desila ta ljubav. Ona jeste favorit, sve se okreće oko nje i oko Slobe. Ona ima neku harizmu, ima nešto što vrijedi i to su djevojke vidjele u njoj. Iskrena je i to publika voli, čak i kad uradi nešto što se publici ne dopadne, kao na primjer, kada su je osudili da je imala seks. Ipak je ovo Balkan. Ljudi na Zapadu gledaju to kao normalnu stvar, djeca otvoreno pričaju o tome. Ja znam sve momke koje je Luna imala. Ona se posvađa sa dečkom, pa traži moj savjet i ja joj dam. Jednom se desilo da je raskinula sa dečkom, plakala je dvije nedelje, odlučila je da nema ništa sa njim. Savjetovao sam je da nema poziva, nema ništa, mora da prođe neko vrijeme i tako će ga zaboraviti. Ona došla i kaže: “Ja sam se ipak pomirila sa njim, je l’ se ne ljutiš?”. Zagrlio sam je i shvatio da ona mora da prođe sve to, jer je mlada. Ona je emotivna osoba, pažljiva, naivna.

Gagi tvrdi da nikada nije tukao majku svoje djece.

– Anabela i ja smo bili skoro u emisiji zajedno. Da je to toliko bilo strašno, mene bi bilo sramota da sjedim pored nje. To je bilo pred razvod baš, gdje se brak rasturao. Naravno da je bilo verbalnih svađa, možda nekih koškanja, unošenja u facu. Neću da pravdam sebe, ali bilo je normalno u nekoj porodici da dođe do vike, dreke. Tada smo mi malo griješili, nismo obratili pažnju na dijete. Sad ako ja išta kažem, mene će da bace na vješala. Naravno da Anabela mene nikad nije udarila, niti sam ja nju. Više je bila vika i dreka, a to je živa istina.

Gagi ipak smatra da će boravak u rijalitiju izvući ono najbolje iz njegove kćerke.

– Drago mi je što je u rijalitiju samo zato što će izaći jača i stabilnija. Ona je generalno razmažena, sve je u životu imala od roditelja, sve joj je dozvoljeno. Ušla je kao poznata jer je modna blogerka, a Sloba je ušao kao nepoznat, kao anonimac. Bilo ko da se smuva sa nekom od naših pjevačica, on odmah dobija na rejtingu. Luna je mnogo popularna i ona povlači sve. Ninine drugarice traže da me vide samo, a sve je to zbog Lune, pitaju me šta mislim o njoj. Njena velika popularnost nas sve dira – objašnjava Gagi, kome je teško palo sve što se pričalo i pisalo o Luni.

– Dok je radila kao promoterka na splavovima i imala svoj blog, nije bio nikakav problem. Ne znam kako će sada kada izađe da se nosi sa ovom vrstom slave. Postali smo ravnodušni. Na početku mi nije bilo prijatno, dvaput sam završio u bolnici. Nikad mi se nije desilo da mi toliko pritisak skoči i da nisam mogao da ga spustim. Osudili su je da hoće da bude sa oženjenim muškarcem, on neće sa njom da bude, ona je tu iskrena, malo naivna. Vidio sam još neke zadrugare, na primjer Sašku, pa razmišljao da li će da mi napadne dijete, pa je Luna histerisala u sobi, tražila da je mama izvuče. To su bili momenti kada ne možeš da budeš ravnodušan. Ona traži pomoć a ne možeš da joj pružiš. Tad sam završio u bolnici, zbog tog velikog pritiska, zato što Sloba nije priznavao tada da hoće da bude sa njom. Tek onda sam shvatio da je ovo ozbiljna stvar i morao sam da poradim malo na sebi, da se obuzdam, da ne doživim, ne daj Bože, nešto gore od pritiska. Mijenjao sam prostoriju, manje sam gledao i rekao sam sebi da ne smem to tako preozbiljno da shvatam, da će to proći. Vrijeme je učinilo svoje, stabilizovao sam se. Ona je sada sa Slobom, ljubav je drži i njoj je sada dobro. Njima je najbolje tamo – smatra denser, koji Luni skoro ništa ne zamjera, a što se tiče njene suparnice Kristine Kockar, kaže da je očigledno da je ostala bez posla.

– Razlog njenog ulaska je to što je ona dobila otkaz. Postoje pravila u kompaniji, a to je da ne smije da se pojavi u medijima. Ako postane poznata, ne može da radi kao stjuardesa. To su provjerene informacije i znam ko joj je rekao da uđe u rijaliti, neću da imenujem. Neko joj je predložio, ponuđena joj je dobra lova, više nego što će da zaradi u kompaniji. Predloženo joj je da uđe unutra da napravi belaj, čisto iz ženske sujete. Ne vjerujem da je njoj bilo teško jer smatram da njoj taj brak nije vrijedio, a dokaz je upravo što se Sloba dopisivao sa djevojkama na Fejsbuku. Svi mi muškarci se dopisujemo kada ne volimo ženu ili djevojku, kao i vi žene. Ona je već duže vrijeme u rijalitiju i mislim da moramo da imamo neko mišljenje o njoj – kaže Gagi i ističe:

– Ona je kao vodozemac. Kada ustane da priča, ja nju ne razumijem. Pokušavam da shvatim šta je htjela da kaže. Ona ustane i stoji, stoji, neće da sjedne. To je žena zvana smor, koja nema veze sa cijelom pričom. Totalno je prazna, kao drvo– kaže Gagi koji se malo pribojavao kako će se Saška ophoditi prema Luni, s obzirom na njihov sukob iz prethodnog rijalitija.

Kakvo je tvoje mišljenje o Slobi i kako komentarišeš njegove statuse u kojima je ismijavao prezime Đogani?

– Slobu poštujem, mislim da nije ni tup ni glup, kako je Marko Miljković rekao. Mislim da je talentovan, dobro pjeva, dobro izgleda, fin je prema Luni i to što oni traju u “Zadruzi”, to me raduje. Poštuje i mene i Anabelu. Ima nekih stvari koje mi možda malo smetaju, a to je samopovređivanje. Kad bi samo malo to popravio i super. Inadžija je veliki, ali generalno je dobar dečko, dobre duše i nemam loše mišljenje o njemu. Što se tiče statusa, on je bio mlad i u to vrijeme se i moj brat sprdao sa tim stvarima i svima je to bilo simpatično. Sloba umije strašno da bude duhovit i on umije mene da nasmije. Meni se dopada Sloba jer ima smisla za šalu.

Uprkos svemu, Gagi Đogani kaže da ne bi ušao u “Zadrugu”.

– Mora da bude mnogo jaka suma da bih ja ušao, iskreno. Ne vjerujem da bi toliko para dali, ali za sitne pare da ulazim unutra, ne, nikako. Ne bih volio, jer ipak Luna tamo vodi svoju bitku. Sad je ušla Teodorina mama. To je novo, interesantno je, to nikad nije bilo. Mama napada svoju ćerku i osuđuje je što je ona nekom tamo odgovorila. Ja to ne bih mogao – kaže vođa grupe “Fanki Dži”, koji će uskoro snimiti spot za pjesmu “Pali me tvoje tijelo”.

 

Express

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*