GAGI OTKRIO: Nakon „Zadruge“ Luna mora na operaciju

Danima se nagađa da je Luna Đogani imala estetske korekcije na svom licu, iako ona to nikada nije željela da prizna.

Lunina drugarica je otkrila da je blogerka imala plan da operiše nos.

– Koliko znam Luna ima u planu da operiše nos. Međutim, to nije samo iz estetskih razloga jer ona ima i zdravstveni problem koji je urođen i s godinama joj stvara sve veći problem! Već duže vrijeme planira da ode na korekciju nosa zbog devojacije koju je naslijedila od oca – otkriva Lunina drugarica.

Gagi Đogani, Lunin tata je takođe potvrdio da njegova kćerka treba da se operiše
– Ima malo nos na mene, to je tako prirodno, još dok je bila beba imala je taj problem. Ima devijaciju nosa. Ako treba da se radi zbog devijacije i ako treba da se estetika pravi nije problem. Ja sam radio to zato što sam imao smetnje u nozdrvi, hrkao sam dosta i doktorica se složila. Vjerovatno će i ona morati da uradi, to je genetski, ona je naslijedila od mene, a ja od svog tate. Imamo simpatične noseve, ali to je devijacija, takva je dijagnoza. Kasnije će ona morati to da uradi, ukoliko bude imala smetnje, ukoliko joj doktor predloži zbog disanja ili zbog, ne daj Bože, nekih posljedica, a nije isključeno da će to uraditi i po izlasku iz “Zadruge” – objasnio je Gagi Đogani.

Ukoliko je suditi po Đoganijevim riječima, njegova kćerka će po izlasku iz rijalitija podleći hirurškoj intervenciji ukoliko bude imala zdravstvenih problema.

Express

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*