GASTOZU ZAGORČAVAJU ŽIVOT: Vuk Đuričić odlučio da ga tuži, evo zašto!

Vuk Đuričić, bivši učesnik rijalitija i novi voditelj emisije “Upoznajte Parove”, odlučio je da presavije tabak i tuži Nenada Marinkovića Gastoza.
Naime, Vuk je pre nekoliko dana jedva izvukao živu glavu kada su točkovi njegovog automobila počeli da varniče zbog isečenih guma, koje su, kako on tvrdi, uništile “burazengije” to jest fanovi Nenada Marinkovića Gastoza.

“Nisam hteo da tužim Gastoza jer ipak nije bio direktni počinilac ovog krivičnog dela, ali sam nakon svog uključenja u vilu “Parova” shvatio da je to logično.
Kada sam mu rekao šta su mi uradili njegovi fanovi, on se sve vreme smejao i ništa nije shvatao ozbiljno. Čak se i sprdao na moj račun i nije želeo da apeluje na obožavaoce da prestanu sa ovako ozbiljnim prekršajima. Zato ću mu se us.ati u život. Nisam mu ja Brendon da prođe nekažnjeno, tek ćemo se igrati. Sada će biti optužen za još jedno krivično delo, osim lomljenja noge”, kaže Vuk i ističe da se o Marinkovićevim fanovima detaljno raspitao, ali i da su ostali takmičari rijalitija imali slične probleme sa njima.
“Mene je podržala Zorica Dukić jer je i ona na svojoj koži osetila koliko su “burazengije” fanatične. Oni su pretili i voditeljki Anđeli Lakićević, tako da nije za šalu to što hoću da tužim Marinkovića”, uverava Đuričić, koji se zahvaljuje bogu što je ostao živ.

“Da vodim emisiju koja se bavi crnom hronikom, pa i da razumem da mi neko seče gume, ali ja vodim humorističku emisiju samo nedelju dana i neko mi je uradio ovo. Sam bog me je spasao da ne poginem. Nije mi žao guma koje sam platio skoro 500 evra, već ne mogu da shvatim da postoje ljudi koji zbog nekoliko šala odluče da nekome unište život”, ističe Đuričić i dodaje da je u stanju da ozbiljno zagorča život Nenadu Marinkoviću.
“On je jedan mali napaljeni klinac kome mogu da zabranim da izlazi po Beogradu i neće mu biti nimalo prijatno ako me upozna bolje. Mnogo puta sam mu opraštao ispade, ali ova kap je prelila čašu. Kada se sve desilo, sumnjao sam da iza probušenih guma možda stoje i je.ači prljave i ruralne starlete Snježane Kušadasi (Snežana Jovičić), jer mi je pretila da će me oni uništiti, ali Gastoz mi je dao do znanja da su u pitanju njegovi fanatici”, zaključio je Đuričić.

Podsećamo, Gastoz je pre mesec dana imao probleme i sa Brendonom. Spletom nesrećnih okolnosti, Branislav je slomio nogu na 3 mesta za šta je takođe optužen Gastoz. Brendon je takođe odlučio da tuži Marinkovića.

Kurir