Sinoć je u “Zadrugu” ušla Jelena Krunić, i to je napravilo veliki bum!

Prilikom dolaska, Jelena se susrela sa Miljanom na ogradi, kada ga je zamolila da joj unese kofer. On je prihvatio da pomogne Krunićevoj, a kada je odradio posao samo je zatvorio vrata za sobom i nestao.

Njegovi dosadašnji cimeri bili su začuđeni Miljanovom odlukom da napusti rijaliti i na ovaj način završi učešće u šouu. Ipak, ukućani su nakon odluke produkcije da diskvalifikuje Miljana, počeli da spekulišu zašto je to učinio.

Marko Miljković je u razgovoru sa Matorom i Saškom Karan objelodanio Miljanov razgovor, odnosno poruku produkciji kada je posljednji put kažnjen honorarom.
“Kada su mu skinuli honorar, on je rekao ja ovo neću, otvorite mi kapiju da izađem i platiću šta treba da se plati. Od tog momenta nije mnogo govorio, topio je svijeće tamo, i čekao prvu priliku i evo, šmugnuo je”, rekao je Marko i iznenenadio Sašku i Matoru.

Ipak, ono što je još više šokiralo njih dvije jeste način na koji je Miljan pobjegao. Saška je upitala Marka “Kako je uspio tamo da izađe” dok je Miljkovićev odgovor zgranuo sve:

“Ima tamo rupa, tuda je otišao. Vidio sam ja to kada sam silazio po jogurt”, rekao je Miljković, a fanovi na društvenim mrežama su počeli da ismijavaju njegovu konstataciju da je Miljan probjegao kroz rupu i otišao kroz tunel.

Podsjetimo, Miljan Vračevič moraće da plati 50.000 eura jer je prekršio pravila rijalitija.

express

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *