Intervju Dunje Fazlić: Žao mi je što sa Verenom Cerovinom dijelim istu sudbinu!

Adnan Nezirov je zaslužio uspješnu karijeru, a Ilma Karahmet u meni budi nevjerovatne emocije

Dunja Fazlić je mlada i talentirana bh. pjevačica čija je karijera od završetka brojnih takmičenja krenula uzlaznom putanjom. Kako je jednom prilikom kazala činilo joj se da je muzika bila oduvijek dio njenog života. To je nešto u čemu se jednostavno pronalazi u svakom smislu. Mnogi za nju kažu da je prava dama na sceni i da je sve ove godine pokazala da prioritet treba da bude pjevanje, a ne golišavi nastupi.

ANEL ČORDA

– Bili smo dobar tim „Dio tima“.
NENO MURIĆ

– Neno je predivan čovjek, kojeg neizmjerno volim i poštujem. Sretna sam što imam tu čast i zadovoljstvo da sarađujem sa njim i da učim od njega.

VERENA CEROVINA

– Iako smo imale poprilično burnu prošlost, žao mi je što dijelimo istu sudbinu. Želim joj svu sreću ovog svijeta.

IBRO BUBLIN

– Ibru Bublina poznajem od malih nogu i veoma sam sretna i ponosna zbog njegovog dosadašnjeg uspjeha.

NAIDA BEŠLAGIĆ

– Lijepa i talentirana pjevačica.

ARMIN DEDIĆ

– Dečko predivnog glasa.

MIRZA MALKOČ

– Sjajan dečko i drug čiju pjesmu neizmjerno volim „Kada srcem ljubim“. Inače isti dan slavimo rođendan, kako da ga ne volim.

ARMIN MUZAFERIJA

– Uspješan i talentiran pjevač.
ILMA KARAHMET

– Pretalentirana djevojčica, koja svakom svojom pjesmom u meni probudi navjerovatne emocije. Nadam se da će imati tu sreću u životu da napravi svjetsku karijeru, jer ona i njen talenat to zaslužuju
ADNAN NEZIROV

– Izuzetno ga cijenim od samog početka i drago mi je što je njegova muzička karijera, napokon krenula uzlaznom putanjom. Kako kažu, ko čeka taj i dočeka. A on je to i zaslužio.

Express