Jelena Krunić: Darko Lazić šmrkao kod mene u wc-u

Pevač Darko Lazić, glavni akter afere “beli prah”, pre izvesnog vremena je dovođen u vezu sa rijaliti učesnicom Jelenom Krunić, u čijem je stanu, navodno, provodio noći. Evo šta ona misli o bivšem bračnom paru Lazić.
Krunićeva je za jedan beogradki dnevni list otkrila da je ne čudi to što su snimci na kojima Lazić šmrče isplivali u javnost i otkriva da je ona bila svedok njegovog korišćenja nedozvoljenih supstanci.

– Kada bi došao kod mene, ne bi izalzio iz toaleta, što je meni bilo čudno. Ipak, ubrzo sam shvatila da zapravo šmrče – počinje priču Jelena i otkriva da je ona o Darkovom problemu pričala i ranije, ali da je niko nije shvatao ozbiljno.

– Darko je samo običan narkoman! Kada sam ja pričala o njegovom šmrkanju, niko me nije slušao, a sada svi mogu da vide da sam bila u pravu. On je posle svirke dolazio kod mene sa društvom i donosio je narkotike. Kada se našmrče, on ne priča mnogo, smiri se i počne da glumi da je sa njim sve OK. Međutim, mi smo primetili o čemu je reč i onda smo zbijali šale na njegov račun – uverava Jelena.
Krunićeva se zatim osvrnula i na razvod Ane Sević i Darka Lazića i otkrila da je pevač u njenom stanu smišljao taktiku kako da se opravda kod supruge.

– Stvarno ne mogu da pohvatam po koji put se Ana i Darko razvode?! Ona je uvek želela da sačuva taj brak kako bi stvorila lažnu sliku o harmoničnom životu. Darku je uvek govorila do kada treba da dođe kući i ako bi zakasnio, ona ne bi otvarala vrata. Mislim da bi mu oprostila i da je pred njom imao seks sa drugom, koliko joj je samo bilo stalo do para. Ona mu je uzimala sve pare i onda je pravila lažnu dramu – kaže Jelena.
Vijesti Online