Kemal Malovčić: Pomirio sam se sa ćerkom posle 20 godina

Zvezda Južnog vetra Kemal Malovčić (71) posle 20 godina pomirio se s ćerkom, pevačicom i glumicom Editom Malovčić (40), koja je pod imenom Maditom ostvarila zavidnu karijeru u Nemačkoj, a koju je napustio kada je imala samo 18 meseci.
Njihov odnos u međuvremenu je zahladneo i izgubili su svaki kontakt.

– Izdržavao sam je do njenog punoletstva onako kako je zakon naređivao. Nismo se redovno viđali, ali dolazila je kod mene dok sam živeo u Beogradu – kaže Malovčić i dodaje:

– Sećam se da smo šetali gradom kada je imala osam-devet godina. Pazio sam na nju. Sada je velika. Izborila se za sebe, lepo joj je. Napravila je karijeru i odlično joj ide. Sad smo u kontaktu – zaključuje pevač.

Njegova ćerka pre nekoliko godina dala je izjavu u kojoj je tvrdila da je za oca vezuju samo negativne stvari, te da je otac nije savetovao oko karijere.

– Ne znam da li se on raduje što sam odlučila da život posvetim muzici. Mislim da je želeo da njegova deca sama rastu. Sve stvari s njim su negativne, neke čak rešavamo i preko suda – rekla je tada Madita, ne želeći da otkriva detalje ove porodične svađe.
Glossy

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*