Nakon što su u decembru simbolično obeležili 26 godina od venčanja, poznati supružnici su početkom januara otputovali u Tajland i na Maldive, gde sa sinovima Stefanom, Viktorom, Filipom i njegovom devojkom Aleksandrom slave svoju ljubav.
Iako su 26 godina braka simbolično obeležili u Beogradu 7. decembra, folk zvezda Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović pravu proslavu pomerili su mesec dana kasnije. Naime, odmah nakon proslave Božića, njih dvoje uputili su se na Daleki istok i svoju omiljenu destinaciju Tajland, gde su dosad već boravili nekoliko puta. Trenutke u kojima su slavili svoju ljubav i opstanak svoje zajednice duže od četvrt veka, supružnici su odlučili da podele sa svojim sinovima Stefanom, Viktorom i Filipom, ali i njegovom devojkom, pevačicom Aleksandrom Prijović.
– Cele godine vredno smo radili na dokumentarnom filmu i novom albumu, a od septembra do decembra nismo imali nijedan slobodan dan. Za nama je veoma naporna godina i Boba je odlučio da nam organizuje porodični odmor – počinje priču Brena, zadovoljna izborom svog dragog, jer su oboje još 2005. godine, kada su prvi put išli na Tajland, shvatili da je to idealna destinacija na kojoj žele da provode svoj zimski odmor.
Prvo smo otišli u Istanbul kod slavnog turskog kuvara Nusreta na večeru, a ja sam kratak boravak u gradu na Bosforu iskoristila da snimim i nekoliko kadrova za novi spot. Potom smo se uputili na Puket, ostrvo koje nas uvek iznova ostavlja bez daha. Prijatna klima, sunce i čarobno more tirkizne nijanse savršena su scenografija u kojoj smo se opuštali petnaest dana. Bio je to pravi relaks odmor, u okviru kojeg smo posetili i Maldive, pravi raj na zemlji,” opisuje pevačica, koja se tokom odmora potpuno prepustila svim čarima egzotične destinacije.
Kako njoj tako i članovima njene porodice dane su ispunjavale sve one aktivnosti koje su im vraćale energiju izgubljenu u prethodnom periodu, ali i omogućavale zabavu i smeh na svakom koraku.

– Uživali smo u dobroj hrani, ali isto tako nismo zapostavljali ni fizičke aktivnosti. Igrali smo tenis i odbojku na pesku, a vreme smo provodili i u teretani, jer kondicija uvek mora da se održava. Toliko nam je bilo lepo i opuštajuće da zaista mogu da kažem kako se kući vraćamo orni, odmorni i spremni za nove projekte – ističe pevačica, kojoj na putovanju nije nedostajalo ni romantike.

Budući da su za sebe birali luksuzni smeštaj odmah uz okean, i najmanji gest njenog supruga bio je dovoljan da već idealnu sliku bajkovitog odmora pretvori u savršenstvo.
Nakon što su u decembru simbolično obeležili 26 godina od venčanja, poznati supružnici su početkom januara otputovali u Tajland i na Maldive, gde sa sinovima Stefanom, Viktorom, Filipom i njegovom devojkom Aleksandrom slave svoju ljubav.
– Boba ume ujutro da me iznenadi voćem koje donese u krevet. Uživali smo u trenucima u kojima smo se posvetili samo sebi i svojoj deci, prepričavali smo brojne porodične anegdote i sećali se trenutaka iz naše prošlosti od kojih nas sada već dele mnoge godine – kaže Brena, među čijim su najslađim sećanjima i ona na daleku 1991, kada se svom dragom obećala na večnu vernost.
– Prija mi saznanje da nismo pogrešili što smo birali jedno drugo. Planirali smo svadbu u trenutku kada je počinjao raspad Jugoslavije. Naravno, mediji su se bavili prognozama o našem opstanku i bilo je isto onoliko i onih koji nisu verovali da ćemo uspeti, koliko je bilo i optimista. Drago mi je što je vreme pokazalo da smo nas dvoje bili u pravu. Tokom svih ovih godina bili smo oslonac jedno drugom, delili i lepo i ružno. Kako vreme više prolazi, sve smo svesniji toga da smo odnegovali pravo prijateljstvo između nas. Jer zaljubljenost je hormonsko stanje i treba ga iskoristiti do daske. A ljubav ne treba nikada da se potroši. Mi smo naučili da razlikujemo te dve stvari, pa zato i trajemo ovoliko – opisuje pevačica, koja je često umela da kaže kako nikada nije sa suprugom glumila srećan par i držala se s njim za ruku kako bi javnost stekla određeno mišljenje o njima.
Jednostavno, vidi se da li dišete jedno za drugo. Lepo nam je kada otputujemo negde sami ili ovako sa decom, kao sada. Brak moramo da negujemo i čuvamo baš kao i poverenje među nama,” zaključuje pevačica.
Glossy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *