Ognjen Amidžić intervjuisao je pojedine zadrugare, a tom prilikom Kija Kockar i Luna Đogani otvorile su dušu i iznele nove detalje ljubavnog trougla o kome priča čitava nacija.

Ognjen je najpre upitao Kiju da prokomentariše odnos Lune i Slobe na šta je ona odgovorila.

“Oni se non-stop svađaju. Ja sam njima rekla u lice da su te meni svađe glupe, kao osmi razred. Ali to je između njih. Ja smataram da će oni opstati u stvarnom životu i želim im svu sreću – bila je iskrena Kija.

Zatim je usledilo pitanje da li bi se pomirila sa Slobom. Iako je prvo odgovorila odrično, Kockarova se zatim predomislila.

“Ne, ali nikad ne reci nikad. U mojoj porodici sve žene imaju problema sa muškarcima, svi su se udavale dva puta. Ali ja mislim da je on mene zeznuo najviše od svih muževa mojih sestara. Ali to su jako jako male šanse. Moram realno da gledam na tu situaciju i na to pomirenje i mislim da od toga stvarno nema ništa”, izjavila je Kija.
Nakon Kije, na intervju je došla Luna, koja je priznala da joj nije bilo lako da gleda Kiju kako plače nakon što je pre nekoliko večeri saznala za još jednu prevaru svog supruga.

“Osećala sam tu žensku stranu bola, jer sam i ja imala slično iskustvo. Plašim se da li ću Slobi biti dovoljno dobra, da li će dok je sa mnom imati potrebu da bude s drugom”, iskreno je priznala Luna.

Priče o Slobinom i Kijinom pomirenju podgrejao je i novinar Milan Milošević, koji smatra da je vrlo izvesno da će se Sloba vratiti Kiji.

“Ja mislim da i te kako postoje šanse da se oni pomire. Sloba je slab na nju. Počne da se svađa, ali ne može da završi, baš zbog toga što je slab na nju. Ako Luna prva od njih troje izađe, što ja naravno ne bih voleo da se desi, Kija i Sloba će se sigurno pomiriti”, rekao je Milan Ognjenu.
Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *