Marija Šerifović prvi put JAVNO progovorila o GEJ PRAVIMA! Ono što je rekla mnoge će šokirati

Sinoć su gosti emisije Ćirilica bili članovi žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda
Glavna tema, naravno, bilo je pevačko takmičenje Grand produkcije, ali društvene teme kojih su se gosti dotakli na samom kraju emisije bacile su u senku glavni tok emisije.
Naime, neke od tema bile su i rijaliti programi i gej parada, što je izazvalo pravu buru među gostima, a najviše su ovim bili pogođeni Aca Lukas, Jelena Karleuša i Marija Šerifović.

Naime, Lukas je glasno ustao protiv gej parade, ističući kako je njen cilj da pripadnici LGBT populacije time žele da ostvare pravo da imaju seks na javnom mestu.
Marija Šerifović i Jelena Karleuša su se žustro raspravljale sa Lukasom FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE
Tako je nastala žučna rasprava između Lukasa i Karleuše, da bi se potom uključila i Marija i vrlo glasno rekla:

– Ostavite pedere da budu pederi, strejt ljude neka budu strejt. Dokle god tebe neko ne dira.

Kako se njene kolege nisu obazirale na njenu upadicu, Marija je krenula da napušta emisiju, ali ju je voditelj zamolio da se vrati.

Nakon što se Marija vratila u emisiju, Karleuša je rekla:
Lukas smatra da homoseksualcima prava nisu ugrožena FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE
– Ako iko treba da brani prava LGBT populacije, to je Marija, koja će sad nešto reći. Ti treba da braniš ljude koji su slični tebi.

Lukas je na to rekao:

– Ma ti si bre, Jelena, bolesnik!

– Mislim da je jako ružno i nekulturno da se o osobama druge orjentacije uopšte komentariše na takav način.

Kada joj je Aca upao u reč istakavši kako ništa ružno nije govorio, Marija je tvrdila da jeste i da će se truditi da bude glasnija od njega.
Marija i Jelena nisu dozvolile Lukasu da bude glasniji od njih FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Ja ne smatram da neko treba da ima kod Konja seks. Ja to ne mislim da treba. Ali, ja sam pevačica, evrovizijski pobednik, koji je u Štokholmu, u Berlinu, u Italiji, gde god hoćeš, za velike novce pevala na gej paradama, gde se ljudi, zabavljaju, druže, uživaju u mojim pesmama, gde ima i strejt ljudi, i ovakvih i onakvih, gde svako ima pravo da bude zaljubljen u ovaj mikrofon, dokle god on tebe ne ugrožava, a činjenica je da te ne ugrožava, osim ako te neko ne napada – zaključila je Marija.
Espreso