Neočekivano: Ana Sević ipak neće dobiti stan od Darka Lazića?

Iako su najavili kako će se razvesti mirnim putem, ipak bi se to moglo promijeniti između Ane Sević i Darka Lazića.

Naime, kako piše Srpski Telegraf, pjevač ne planira da napusti luksuzni stan na Košutnjaku u kome su porodično uživali, već je Ana sa ćerkicom Lorenom napustila dojučerašnje ljubavno gnjezdo i odselila se kod majke.

– Darko je praznike proveo kod roditelja u rodnom Brestaču, gdje sve češće svraća otkako sa suprugom nije u dobrim odnosima. On je Ani rekao da napusti njihov zajednički stan dok se on ne vrati u Beograd. Darko je poludio zbog stvari koje mu se dešavaju posljednjih godinu dana i ne miri se sa sramotom koju je doživio. Iako neće dozvoliti da njegovoj ćerkici išta zafali, nije mogao da dopusti da se nakon svega Sevićka baškari u stanu koji je ipak on stekao – priča izvor blizak bivšem paru i dodaje:

– Ana je sa Lorenom otišla kod majke, koja joj je i inače pomagala oko djeteta, i to je za djevojčicu prirodno okruženje. Njihova ćerkica tako neće ni primijetiti da se oko nje nešto čudno dešava jer je svakako često boravila kod bake. U svakom slučaju, Lazić neće zapostaviti ćerku, samo je još uvijek bijesan zbog svega što mu se dogodilo sa Sevićkom i ne želi da ona više uživa u luksuzu koji joj on pruža – zaključio je sagovornik.

Express