Vest koja je digla Hrvatsku na noge je da je popularna učesnica rijalitija “Veliki brat” Barbara Šegetin nestala.

Na društvenim mrežama se nije oglašavala mesec dana, a ni njena porodica nije imala tačnu informaciju gde je.

Iako se do sada često hvalila fotografijama na mrežama, učesnica programa koji je se emitovao i u Srbiji kao da je odjednom u zemlju nestala. Ni njen blizak prijatelj Darko Petrovski nije znao gde je ona.

“Zadnji put smo se videli pre mesec dana. Nemam ni Barbarin broj, samo smo se dopisivali na Instagramu”, iskren je bio Darko.
Poslednju fotografiju je objavila na mrežama sredinom decembra, a na telefon se ne javlja. U želji da spreči spekulacije, oglasila se i njena majka.

“Moja kći Barbara bi trebalo da dođe kući za nedelju dana. Ništa joj se nije dogodilo. Samo nije htela da nosi mobilni sa sobom. Otišla je da se odmori od svega. Otputovala je s prijateljicom. Javiće se kad se vrati. Nije umrla i nije nestala s kugle zemaljske. Boli me glava od raznih priča koje čujem o svojim ćerkama. Nisam volela da se eksponiraju ni dok su bile u kući “Velikog brata”, a kamoli sad kad je sve to gotovo”, rekla je Jasminka Šegetin.

Sestra Tina i Barbara Šegetin su postale poznate široj javnosti učešćem u srpsko-hrvatskoj verziji popularnog rijalitija.

24sata.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *