Nova voditeljka izjavila: Starlete i ostale osobe bez zanimanja neće biti moji gosti!

Voditeljka Snežana Dakić, koja odnedavno vodi “Jutrarnji program” na televiziji Happy, sa gostima različitog profila govori na razne teme u višečasovnom živom programu, ali smatra da među njima ne moraju da se nađu i starlete.

“Starlete, kao i ostale osobe bez zanimanja, imaju dovoljno prostora na svim televizijama u svim segmentima programa, tako da će jutarnji program “Hepija” vikendom i bez njih preživeti”, kaže Snežana i dodaje da, s druge strane, nema ništa protiv da ugosti pevačice:

Prosli post je izazvao mnogo komentara. Drago mi je sto nikoga nije ostavio ravnodusnim.Mnogi su se prepoznali, neki nisu, a neki su pogresno prepoznali mene. A prevideli rec "tradicionalno". Ja sam novinarka i kao takva imam odredjene stavove bazirane na objektivnim pojavama, a ne samo na licnim iskustvima. Selfi kao izbor za ova mala promisljanja koristim zato sto privlaci vise paznje nego slika cele figure ili nekog predela. Bolje dopire do "citalaca". Dosta je nasminkanih, jer zaista cesto snimam, pa sam cesto pod mejk apom i to mi dodje kao prirodno stanje. Vidim da nekima i to smeta. Ali, zar ne volimo svi da budemo lepi na slikama? A ako cemo realno, ja imam bas dosta postova na kojima sam nenasminkana…. zato , evo jedne umorne, posle 4 sata programa uzivo u studiju… 💝💝💝🌹🌹🌹💐💐💐

Objavu dijeli Snezana Dakic (@snezanadakic)

“U emisiji “Život u trendu” su često gostovale pevačice. Poznato je da one vuku najveću gledanost, ali i to da su u razgovoru sa mnom pokazale svoj maksimum i prevazišle sebe. Isti je slučaj i sa “Hepijem”. Neću sa njima voditi neke banalne i trivijalne razgovore, već će iznositi njihove poglede na teme kojima se tog dana u emisiji bavimo. Te osobe su uzorne za svoje gledaoce i ja gledam da izvučem iz njih ono najbolje, da ne pričamo o njihovim porocima, nego o njihovim vrlinama, ako je to moguće”, objašnjava Dakićeva.

Pitali smo je i da li joj teško pada da se budi zbog novog poslovnog angažmana.

“Po prirodi nisam ranoranilac, ali zasad sam prilagodila svoj stil života novim obavezama. Gledam da se što više odmaram i štedim koncentraciju. Nije samo problem ustati rano, već četiri do pet sati držati koncentraciju u programu uživo”, završava Snežana.

Kurir