Mirelu Lapanović oteo je bivši dečko Neša, a takmičarke “Parova” koje su toj sceni prisustvovale otkrile su ukućanima kako je sve to izgledalo.

Pevačica Vesna Rivas još uvek je u šoku zbog strašne situacije kojoj je prisustvovala.
“Kada je ugledao mene, on mi se onako osmehnuo i onda zvao Mirelu da dođe: “Ljubavi, dođi. Tu sam za tebe”, rekla je Vesna, a onda se nadovezala Dalila: “Ljudi, vi ne možete da zamislite kakav je to bolestan pogled bio”.
Mira je zajedno sa Dalilom Dragojević i Vesnom Rivas, limuzinom prevezena do salona. Međutim po povratku natrag u luksuznu vilu “Parova”, prisustvovale su otmici Mirele Lapanović i otkrila kako je ta otmica detaljno izgledala.
“Neša je presreo limuzinu ispred televizije Happy, izašao iz svojih kola i krenuo je da odvaljuje bravu od limuzine. Mirela je izašla sela kod njega u auto, mahnula i smejala se kamermanima i nama u facu. Da nije htela oduprela bi se”, izjavila je Mira.

Miliju sa kojim je Mirela nekada imala strastvenu vezu najteže je palo i veoma je zabrinut i preplašen za nju.
“Rekla mi je da se plaši i za mene i za nju, takođe mi je rekla da me voli. Ne znam šta ona zaista ima sa Nešom. Bilo kako bilo ja sam uz nju. Ako misli da će u budućnosti sa Nešom biti sjajno ja ću je podržati, ali ako nije sve u redu neka to i kaže. Moja poruka je da se drži i da bude jaka. Daj Bože da je sve u redu”, poručio je Mili Mireli.
Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *