Šalu na stranu, mada u svakoj šali pola istine, čak vas i volim takve kakvi ste, vjerujte, bilo bi dosadno bez vas, tako da – samo nastavite, vi ste mi dokaz da sam uspjela u životu – brutalno će pjevačica.

Rada Manojlović slovi za jedno od najtratraktivnijih i najpoželjnijih pjevačica na estradi. Za nju mnogi imaju samo rijeli hvale, no nađe se tu ponekad i pokoji negativni komentar. Pretežno su tokomentari o njenom „operisanom“ nosu i ostalim dijelovima tijela.

Grudi i krivi nosevi

Naime, srbijanska pjevačica se ovaj put odlučila javno obratiti onima koji je stralno kritiziraju i pokušavaju podmetnut nogu bez ikakve potrebe.

– Za sve hejtere: Smarate više sa mojim nosem. Pa, realno… Mislim, prevaziđite ga već jednom, hahaha, prebolite, pomirite se s tim (s njim). Ako vam je moj nos najveći problem u životu, onda moram da vam kažem da vam stvarno zavidim. Mislim, logično je da vam je život savršen, pa vam ne preostaje ništa drugo sem da komentarišete nečije krive noge, male grudi ili krive noseve – navela je Rada i dodala:

– A realno, šta biste drugo i radili, kad vam sve ostalo, očigledno, funkcioniše savršeno? Logično je da morate nečim ispuniti tako savršen život, zar ne? Razumijem vas, sve ste postigli, ostvarili, obezbijedili, nemate više potrebe da radite, pa morate nečim da ubijete dosadu. Šalu na stranu mada u svakoj šali pola istine, čak vas i volim takve kakvi ste, vjerujte, bilo bi dosadno bez vas, tako da – samo nastavite, vi ste mi dokaz da sam uspijela u životu – brutalno će pjevačica.

Podrška i ljubav

Komentari koji su poslije toga uslijedili, zasigurno nije očekivala. Ipak postoje oni koji svaki njen potez podržavaju bez da „glume“ i pretvaraju se da su nešto što nisu. Kazali su joj da je lijepa i da joj korekcije nisu, aposlutno potrebne. Rada se iznenađeno na sve to zahvalila i kazala kako joj je drago što ima i onih koji joj pružaju bezuslovnu podršku i ljubav.
Express

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *