Posvađale se svekrve i snajka, izbila velika svađa između Brene i Prijovićke

Kako saznajemo, sve je bilo u redu do trenutka kada je Aleksandra insistirala da idu na plažu koja je bila udaljena od hotela u kojem su odseli
Putovanje porodice Živojinović i Aleksandre Prijović nije prošlo bez trzavica. Iako se Lepa Brena i njena mlađa koleginica u javnosti super slažu, iza zatvorenih vrata je druga priča.
Putešestvije od Istanbula, preko Tajlanda do Maldiva organizovali su Brena i Boba povodom godišnjice braka, a na put su poveli sinove i Filipovu devojku Aleksandru.

– Brena je zbog nastupa, nove pesme i dokumentarca koji je snimljen o njoj bila umorna. Ovaj odmor je jedva čekala jer više nije mogla da izdrži, zato je želela da se kupa i odmara na najbližoj plaži, čak se nije ni sunčala već je uglavnom leškarila u hladu i čitala knjigu – kaže naš izvor blizak pevačici i nastavlja:
– Svađa između nje i Prije počela je bezazleno upravo zbog toga što je Aleksandra htela da idu svi na plažu koja je bila udaljena i kada je to rekla Breni, ona je odbila. Prijovićeva je povišenim tonom rekla da ne želi Tajland da gleda iz hlada i da nema toliko godina da bi se ponašala kao penzioner, što je Brenu uvredilo. Skočila je i objasnila koleginici kako se ponaša. Svašta su rekle jedna drugoj. A kako je svađa odmicala, razlozi su bili sve žustriji. Brena se dotakla Filipove karijere i toga što je izgubio licencu menadžera u Americi, za šta krivi direktno Aleksandru koja ga, kako kaže, vuče po njenim nastupima. Brena je vikala da su ona i Boba uložili u izgradnju njegove karijere da bi je se on tako lako odrekao zbog ljubavi, krivila ju je što ga nije podržala da i on sačuva svoj posao – ističe naš izvor.
On otkriva da tu nije bio kraj već da je svađa nastavljena oko statusa Prijovićeve na javnoj sceni i njenih nastupa.

– Taman kada su počele da se prepucavaju oko toga pod kakvim uslovima Aleksandra nastupa, kao i to koliko novca donosi, raspravu su prekinuli Filip i Boba. Njih dvojica su bili u bazenu, ali su im Viktor i Stefan, koji su sedeli u blizini, rekli da je nastao problem između Brene i Aleksandre, zbog čega su reagovali. Boba je održao lekciju obema i poručio im da su došli na odmor i da se zabavljaju, da je dogovor bio da svako radi šta hoće i da prestanu da se prepucavaju oko gluposti. Filip je u tim situacijama uglavnom bio suzdržan jer je u nebranom grožđu između dve žene koje voli, jednu kao majku, dok sa drugom planira život. Međutim, ovog puta je povukao Aleksandru na stranu i rekao joj da se ponekad ugrize za jezik makar iz poštovanja što je Brena starija – kaže naš izvor.
Kako saznajemo, ova svađa nije uticala na ostatak putovanja bez obzira što su se njih dve kasnije na Maldivima ignorisale. Tokom dana to nikome nije smetalo jer su uživali u kupanju, sunčanju i igranju tenisa dok se Brena držala po strani. Neprijatno je bilo tokom ručka ili večere kada su svi bili za istim stolom.

– Njihove svađu su Bobi, Filipu, Stefanu i Viktoru smešne, ali ih ipak iznerviralo što se stvara tenzija.
Espreso