PRESELA JOJ ŽURKA: Tamari Đurić pred nosem ukrali sat od 35.000 evra!

Novopečena pevačica Tamara Đurić rešila je da se zajedno za svojim najboljim prijateljima provede, što bi naš narod rekao, za sve pare.

Ona je u svom stanu organizovala žurku povodom preseljenja u novi životni prostor, a kako nijedna njena proslava ne prođe bez dobre žurke, tako je bilo i ovoga puta.

Kako saznajemo, Tamara je napravila gala veče za desetak svojih najboljih prijatelja, kupila je šampanjac i organizovala ketering, a jedna stvar uspela je da joj potpuno poremeti ceo događaj koji je dugo planirala.

Kako tvrdi izvor blizak Đurićevoj, ona je u jednom trenutku primetila da joj je sef u kojem drži dragocenosti otvoren, a kada mu je prišla, odmah je primetila da u njemu nema zlatnog “roleksa” koji je nedavno dobila na poklon. Kako saznajemo, u pitanju je unikatni “roleks” čija cena iznosi 35.000 evra.
“Veče je bilo prelepo. Ispijao se šampanjac, hrana je bila odlična, a svirala je lagana muzika kako bi svi mogli da pričaju međusobno bez preteranog dovikivanja. Tamara je bila raspoložena, stalno je zasmejavala goste nekim forama, što inače svi obožavaju. U jednom trenutku, nakon određenog vremena, samo se začulo: “Ljudi, nema mi sata. Sef je otvoren”. Tada su se svi uspaničili”, otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:

“Njoj je bilo veoma krivo s obzirom na to da je za taj sat veoma vezana jer ga je dobila na poklon, a nije želela da kaže kako sumnja na nekog od tih ljudi, jer su joj oni veoma bliski. Ipak, u jednom momentu su se oni dogovorili i predložili Tamari da svi idu na poligraf. Njoj nije bilo drago da to uradi, ali je ipak pristala na insistiranje prijatelja.

Đurićeva je angažovala privatnog detektiva i svi njeni prijatelji prošli su poligrafsko ispitivanje.

“Njoj je veoma laknulo kada se ispostavilo da niko od njenih bliskih prijatelja nije uzeo sat. Ipak, i dalje ne može sebi da objasni šta se tačno desilo, i kako je sef bio otvoren. Na kraju je ceo slučaj morao biti prijavljen i policiji, s obzirom na to da je privatni detektiv vraćao snimke kamera ispred ulaza i lifta. Tamara se nadala da će sat biti pronađen, međutim, misterija otvorenog sefa još uvek nije rešena”, otkriva naš izvor i dodaje da je slučaj sada u rukama policije na Novom Beogradu.


Express

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*