Iako je u okviru zadatka svako dobio svoju ulogu, koja je zasnovana na zabavnom karakteru, pojedini ukućani su ipak pronašli razlog da u Bijeloj kući ponovo unesu negativnu energiju i netrpeljivost.

Kako je poznato da u svakom filmu postoje glavne i sporedne uloge, Sloba Radanović koji je u ulozi scenariste sa Mikijem Đuričićem odlučili su da u glavnoj ulozi budu Bora Santana i Bane Čolak.

Kada je Luna Đogani čula da Matora ima nešto protiv odluke njenog dečka, bijesna je napala i uputila joj nekolikoriječi:

–Ne dozvoljavam da bilo ko na Slobi istresa svoje lične frustracije. Prvo provjeri o čemu se radi pa onda napadaj. Ne znam da li si ti normalna, ali Sloba je sam odlučio da će tako biti, a ne oni sami – kazala je Luna.
–Bunila sam se, jer sam mislila da su oni to htjeli. Ja imam pravo da pogriješim, mislila sam da je Bane to tražio, a to nije razlog da se ti izdr*avaš na mene. Ja sam samo mislila da Sloba nije odlučio nego da su oni to htjeli. Eto, to je sve – rekla je Matora.

U ovoj priči je očigledno došlo do nesporazuma, a Luna nije shvatila šta je Matora tačno htjela da kaže, pa je odmah otrčala kod svog dečka Slobe kako bi mu prenela sve što se desilo u vezi sa Matorom. Kako je izgledala ova žučna rasprava i kako je Luna svim silama pokušala da podrži Slobu .

Express

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *