Raspisana potraga: Lukasu ne daju da napusti Srbiju?

Zaustavila ga policija na aerodromu i saopštila mu da neće moći da otputuje na nastup u Italiji jer se nije odazivao na pozive suda.

 Za Acom Lukasom je raspisana potraga – ekskluzivno saznaje Kurir. Pjevač je za to saznao prošle subote na aerodromu „Nikola Tesla“, kada je krenuo na tezgu u Italiju. Folker je predao prtljag i čekirao se za Beč, odakle je trebalo da presjedne na drugi let za Milano.

Međutim, policija ga je zaustavila na pasoškoj kontroli i saopštila mu da do daljeg neće moći da napusti Srbiju. Prema riječima našeg izvora, folker je došao u neprijatnu situaciju jer se nije odazivao na pozive suda zbog saobraćajne nesreće koju je imao u Inđiji s još jednom osobom, koja je protiv njega podnijela prijavu.

– On je bio šokiran kada mu je policija saopštila da neće moći da poleti jer je za njim raspisana potraga. Pjevač je tada počeo da viče i psuje. Policajci su bili ljubazni i pokušavali su da mu objasne da procedura mora da se poštuje i da treba da se javi u sud u Inđiji zbog prekršaja – priča naš sagovornik koji se zadesio na mjestu događaja.

Aca je tvrdio da ne zna o čemu je riječ i da mora da ode na zakazanu tezgu.

– I kako ja sad ljudima da objasnim da vi nećete da me pustite?! Pa nisam ja kriminalac da se ovako ponašate prema meni. Ne mogu da verujem šta mi se dešava. Moram da odem na tu tezgu. Ljudi, pustite me da se ukrcam u avion – vikao je pevač, koji je nakon dva sata ipak napustio aerodrom.

Juče su im iz Prekršajnog suda u Inđiji rekli da pošaljemo zvaničan mejl i da će blagovremeno dobiti odgovor, koji ipak nije stigao do zaključenja ovog broja Kurira.