Sloba pred svima molio Kiju da mu oprosti

Veliki šef poslao  je pismo zadrugarima čim su ustali iz kreveta.

U pismo je stajalo sljedeće:

– Dragi zadrugari, od kad ste se uselili ovdje do danas polemišete o tome ko vam je najiritaniji u Zadruzi. Sada imate zadatak da kažete ko je vama najiritantniji, ne onog ko je svima, a vama je baš super – pisalo je u pismu.

– Budite iskreni i recite ko je baš vama iritantan i recite za stolom ono što uvijek šapućete po ćoškovima . Nakon ovoga, stanari Bijele kuće imali su prilike da kažu šta im leži na duši i zašto ih baš taj jedan pojedinac iritira.

– Najiritantnija osoba, po mom mišljenju, ovdje je Zorana – rekao je Lepi Mića.

– Znala sam – rekla je Zorana Stefanov.

– To ne znači da je ta osoba loša, iritantnost je osobina da nekog nerviraš. Evo, ti pet mjeseci spavaš kad nas bude. Ne mogu reći da si pokvarena, jer nisi. Zapravo, ti nisi loš čovjek, daleko od toga, ali to je jedan dio iritantnosi koju ti posjeduješ – dodao je Mića. Nakon Lepog Miće, dosta zadrugara izglasalo je Nadeždu Biljić, ali i ostali zadrugari mogli su da se pohvale ovim epitetom.

– Mogu li dvije osobe da kažem? Prva je Nadežda, iritantna mi je baš i negativna. Mrači svojim temama. Ali to ne znači da ja nju ne volim, blejim stalno sa njom. A druga osoba mi je Saška Karan, kad smo za stolom – rekla je Sanja Jakšić.

– Ja bih iskoristio priliku da se izvinim Kiji za sinoć što sam je na kraju svađe opsovao. Samo to, iza svega stojim, ali samo tu psovku nisam trebao da kažem – započeo je Sloba Radanović i dodao:

– Za Zoranu isto bih rekao, mlada si, previše lično shvataš neke stvari. Kod Saške me nervira isto što ima mišljenje za sve i miješa se u sve. Dragica isto iritantna, iza leđa priča ono što ne smije u lice.

Pogledajte šta su ostali rekli na videu:

 

Express

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*