SONJA ĐUSKALA UZ ACINE PESME: Posle razvoda prvi put došla na Lukasov nastup!

Popularna stilistkinja došla na folkerovu svirku u jedan klub kako bi ispoštovala prijateljicu koja je te večeri slavila rođendan

Sonja Vuksanović se u petak na subotu provodila na nastupu bivšeg supruga Ace Lukasa u jednom beogradskom klubu.

 

Ona se prvi put posle razvoda pojavila na folkerovoj svirki, što je iznenadilo i njega, ali i sve prisutne koji su je spazili.

Popularna stilistkinja u klub je došla zbog rođendana bliske prijateljice. Iako je nastupao njen bivši suprug, s kojim se rastala pred leto prošle godine, ona je ispoštovala drugaricu. Sonja Lukasa nije izbegavala, već se kulturno pozdravila s njim i ljubazno razmenila nekoliko rečenica.

 

Iako više ne žive zajedno, njih dvoje imaju korektan odnos zbog šestogodišnje ćerke Viktorije.

 

– Sonja, koja je plenila pažnju svojim izgledom, izazvala je opštu pometnju. Na samom ulazu u klub nastao je haos oko nje jer su je svi gledali. Mnogima je bilo čudno otkud ona na Lukasovom nastupu, a ona je došla da bi ispoštovala drugaricu koja je na njegovoj svirki slavila rođendan. Bile su njih četiri. Sedele su u separeu, a u jednom momentu je zaigrala. Videlo se da se odlično provodi – kaže naš izvor s lica mesta i nastavlja:

 

– Nije joj bilo važno šta će ko da misli i da komentariše kad ona vrlo dobro zna razlog zbog kojeg je došla na nastup bivšeg muža. Očigledno je da nema problem s tim, a ni s njim. Ona je klub napustila posle pevačevog prvog bloka pesama i otišla kući – završava naš izvor.

 

Pozvali smo Sonju i Acu, ali se nisu javljali.

 

Podsetimo, stilistkinja je, dok je bila u braku s pevačem, često znala da dođe na njegov nastup s prijateljicama. Otkako su stavili tačku na brak, ona se nije pojavljivala na njegovim svirkama sve do pre dva dana.

 

Kurir

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*