Bojana Praizović, koja sa sestrom Mirjanom učestvuje u šestoj sezoni “Parova”, otkrila je sve detalje iz svoje prošlosti, a ukućane je najviše zainteresovao period koji je provela u istražnom zatvoru.

Naime, Bojana je prije tri godine uhapšena u velikoj policijskoj akciji, pod sumnjom da je dio organizovane kriminalne grupe koja se bavi rasturanjem droge.

– Imala sam 18 godina kada su me uhapsili, zabavljala sam se tada sa dečkom koji je narkoman. Bila sam na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Nisam znala čime se moj dečko bavio jer sam išla u školu. Nisu me ništa pitali kada su me uhapsili, a nakon mjesec dana pritvora produžili su mi na još dva mjeseca. Nakon istražnog zatvora i suđenja, više se nikada nisam vidjela sa tim dečkom. Na kraju sam dobila dvije godine uslovne kazne – šturo je pričala Bojana na poligrafu, dok je njena sestra Mirjana objasnila da je njena sestra tada živjela u Banja Luci, gdje je išla u srednju školu.
– Njenog dečka je dugo pratila policija, jer je petljao sa drogom, a jednu noć je policija zaustavila automobil u kom su bili Bojana, njen dečko i jedan drugi i sve ih priveli jer su kod nje našli drogu. U stanici je rekla da droga nije njena, a nakon 24 sata u pritvoru, svi su bili pušteni. Međutim, tek nakon nekoliko dana, Bojanu i njenog dečka su uhapsili u velikoj policijskoj akciji pod sumnjom da su dio organoizovane kriminalne grupe. Za to djelo je bila zaprijećena kazna zatvora od pet do 15 godina, a ona je na kraju uslovno osuđena na dvije godine, jer nije imala veze sa tom pričom – ispričala je Mirjana.

express

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *