Učesnica rijalitija nasela je na provokacije takmičara da su ona i bivši suprug Goce Tržan stvoreni jedno za drugo jer su oboje bili na lečenju, pa je otvorila dušu
Jovana Dejić, koja se u vili „Parova“ muva sa Ivanom Marinkovićem, priznala je da je lečeni alkoholičar i ispričala je s kakvim se problemima suočavala dok je bila na klinici za odvikavanje.

Učesnica rijalitija nasela je na provokacije takmičara da su ona i bivši suprug Goce Tržan stvoreni jedno za drugo jer su oboje bili na lečenju, pa je otvorila dušu.
– Moja majka je zdravstveni radnik i odmah kad je videla da sam se predala alkoholu, poslala me je na lečenje i pila sam antidepresive – rekla je Jovana, a potom obrazložila da je zlostavljanje od strane bivšeg supruga dovelo do toga da se oda piću.
– Shvatila sam da me vara još dok sam bila trudna, jer sam pronašla poruke u telefonu. Sve mi se srušilo kad sam ga videla u gradu s jednom devojkom. Nakon toga, on meni onako hladno kaže, tek tako posle onolike ljubavi i deteta, da me više ne voli, i ostavio me je – ispričala je Dejićeva kroz suze.
Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *