Produkciji Hepi televizije, u policiji su potvrdili da je oteta Mirela Lapanović dobro, ali učesnicu “Parova” još niko nije video.
-Nama je važno da je Mirela dobro, a tužilaštvo će se dalje baviti događajem i verujemo, doneti prave odluke – rekla je Bojana Ristivojević u programu uživo, pošto joj je javljeno da je Mirela Lapanović privedena sa Nešom Vukovićem.
I pored ove informacije, Mirelu Lapanović niko još nije video,pa svi sumnjaju da je ona zaista dobro i nepovređeno. Na društvenim mrežama su se pojavile neke njene slike, za koje mnogi tvrde da su ranijih datuma.

Isti izvor iz istrage, kazuje da je Neša Vuković, danima obilazio oko Hepi televizije, zvao zaposlene, pretio im, a jednog učesnika rijalitija je i fizički napao. Protiv Vukovića su i zaposleni Hepi televizije podneli krivične prijave za nasilni ulazak, pretnje, uznemiravanje, ansilničko ponašanje.
-Zbog svega što smo saznali o otmičaru, logčno je da će se istraga širiti, jer nije dovoljno da dođe žrtva i laže da je svojevoljno ušla u kola i da nije bilo prisile, kad smo u programu uživo videli da udara ljude, preti, ponaša se potpuno nekontrolisano. Pre svega i što je u pitanju teško krivično delo, a Mirela Lapanović strani državljanin, tužilac mora sve da ispita do detalja.
I učesnici “Parova” komentarisali su pred gledaocima ponašanje otmičara, koji je pozivao dežurnog organizatora telEvizije, pretio da će „upasti sa 20 ljudi da baci bombu“.
-Žao mi je što će Vuković dobiti nekoliko godina robije, ali svi smo ga upozoravali na ponašanje –rekao je Mladen Vuletić, učesnik programa “Parovi”.
Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *