Učesnik “Zvezda Granda” progovorio o smrti sestre i SAMOUBISTVU OCA

U pevanju takmičara “Zvezda Granda” može se osetiti puno emocija, a teška sudbina koja ga je pratila odmalena ostavila je trag.
Godinama je gubio bližnje. Prvo mu je umro deda, zatim sestra, a potom je njegov otac izvršio samoubistvo.

– To je davno prošlo. Život ide dalje. Pokušaću da opravdam sva njegova očekivanja i ulaganja u moju muzičku karijeru. To je moja misija – kaže za “Blic” Milan Bukilić i objašnjava:

– Život se menja kada ostaneš bez svega što si imao. To me je još više motivisalo da napravim muzičku karijeru. Znam kako je imati pa nemati. Skroman sam, ne želim da se zanosim stvarima kojima se zanosi današnja omladina – skupi automobili, alkohol, narkotici. Vidim sebe kao normalnu osobu. Sve što mi se dešavalo ima velikog udela u kreiranju mene kao osobe.
On ističe i da će tokom takmičenja posvetiti pesmu ocu, ali ima i svoju autorsku numeru koja najbolje opisuje tragičnu sudbinu oca.

– Posvetio sam mu pesmu “Pismo”. To je autobiografska pesma, oproštajno pismo koje mi je ostavio. Mnogo je emotivna, teška za slušanje. Nekoliko puta sam se pokajao što sam je izbacio, što sam opevao svoju životnu priču. Ali želeo sam da mu je posvetim. Kao što fudbaler pokloni go, slikar naslika, tako i ja jedino mogu zahvalnost da prenesem pesmom. Cela situacija je prepričana kroz tu pesmu. I ne volim da je slušam, možda sam je otpevao svega dva puta – kaže Milan Bukilić.

On otkriva da je imao svega 11 godina kada se desila tragedija i da tada nije bio svestan situacije.

– Da mi se to sada desilo, mnogo teže bih podneo. Ali došlo je vreme da drugačije razmišljaš, gledaš sutra, ne juče – ističe on.
Mladi pevač je privukao pažnju u poslednjoj emisiji “Zvezde Granda”, kada je izveo iz takta folkera Acu Lukasa. Lukas nije bio zadovoljan načinom na koji je Milan izveo pesmu od “JU grupe”, a Milan je pokušao da se opravda i u tome je bio uporan. Na kraju mu je Lukas rekao da je dosadan.

A kada je folker upitao takmičara da mu navede pet pesama od Stivija Vondera, on se zbunio posle treće i objasnio je: “Stao mi je mozak”. Aca je uzvratio: “Tebi je mozak odavno stao”.

– Nije mi bila namera da se svađam s članovima žirija. To je jedina emisija koja uzima mlade ljude, daje im medijsku pažnju i ulaže u njih i meni je drago što sam deo ekipe. Delovalo je kao svađa, ali to nije bilo tako. Nisam prepotentan, samo sam želeo da iznesem svoje mišljenje, možda nije trebalo na takav način da reagujem, ali eto, tako je izgledalo – kaže za “Blic” Milan Bukilić, i dodaje da mu je drago što je prošao dalje u takmičenju.
Blic.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*