Giggs izgubio mjesto pomoćnika u klubu

Nakon odlaska Sir Alexa Fergusona sa klupe Manchester Uniteda 2013. godine, United nije imao stabilnijeg trenera od Josea Mourinha.

Završili su na šestom mjestu pod vodstvom Jose Mourinha prošle sezone, 54-godišnjak je uspio osvojiti Liga kup i Europsku ligu.

Osvajanjem Europske lige su dobili kartu za igranje u Ligi prvaka ove se zone i trenutno su drugi na tabeli u Premier ligi. Giggs se povukao iz nogometa 2014. godine i bio je pomoćnik Moyesa i Van Gaala, dok Mourinha nije imao mjesta pa je otišao iz kluba.

U intervjuu The Timesa, Velšanin je priznao da je savjetovao Van Gaala da potpiše Gabriel Jesusa i Kylian Mbappea i da klub ne treba prodati Rafaela, Dannyja Welbecka ili Jonny Evansa.

“Znam kako izgleda igrač Manchester Uniteda”, rekao je Giggs. “Bilo je mnogo onih koji su prošli, ali nisu bili za Manchestera, dok je bilo i onih koji su bili igrači Manchester Uniteda, ali nisu trebali otići.”

“Pratio sam Gabriel Jesusa tri godine. Gledao sam Mbappea godinu dana. Gledao sam ih sa skautom i nije trebalo mnogo pameti da se vidi da će ovi momci postati zvijezde. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *