Bivši trener West Hama i nekadašnji hrvatski selektor, Slaven Bilić u pregovorima

Bivši trener West Hama i nekadašnji hrvatski selektor, Slaven Bilić, pregovara s turskim velikanom Galatasarayem. Turski mediji su otkrili da je Bilić u ozbiljnim pregovorima oko preuzimanja klupe i to nakon otkaza njegovom sunarodnjaku Igoru Tudoru.

Ova vijest sigurno će razljutiti navijače Besiktasa, kojeg je Bilić u prošlosti vodio. Navodno je upravo bivši selektor Vatrenih velika želja uprave Galatasaraya.

Naime, turski mediji tvrde da je direktor Galate Cenk Ergün već obavio tri razgovora s Bilićem kako bi mu predstavio planove kluba. Hrvatski trener, koji je ove sezone dobio otkaz u West Hamu zbog loših rezultata, zatražio je nekoliko dana da razmisli o ponudi.

Turski “Fanatik” piše da je Bilić prva opcija Galatasaraya, a da su na popisu kandidata i Laurent Blanc, Thomas Tuchel, Ronald Koeman i Michel Preud’homme.

Biliću problem predstavlja što bi odlaskom na klupu Galatasaraya izdao navijače Bešiktaša, kluba koji je vodio od 2013. do 2015. godine. Tada je Bilić, baš poput Tudora u Galatasarayu, imao očajne rezultate u najvećim turskim derbijima.

To je jedan od razloga zašto ga dio navijača najvećeg turskog kluba ne želi vidjeti u ulozi Tudorova nasljednika. Mediji su proteklih dana da bi Fatih Terim mogao preuzeti Galatu, ali očito od toga neće biti ništa. Imperator je navodno i dalje u igri za bh. selektora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *