Luna bila na ivici suza dok je gledala svoje privatne snimke, a nakon toga je počela strahovati zbog ovoga?!

U prilogu koji je uslijedio, Luna Đogani je bila izuzetno srećna zbog svojih divnih uspomena, a osim svoje porodice, mogla je da vidi i slike sa svojim bivšim dečkom Srđanom Sarićem

Takmičarka je u bila dirnuta uspomenama koje su bile u opisu video – klipova i fotografija.

U prilogu koji je uslijedio, Luna Đogani je bila izuzetno srećna zbog svojih divnih uspomena, a osim svoje porodice, mogla je da vidi i slike sa svojim bivšim dečkom Srđanom Sarićem.

–Ona slika iz teretane, to je moj bivši dečko, Srđan. Srećna sam zbog fotografija gde su moji roditelji bili zajedno i to mi uvek vrati neku nadu. O bivšem sam pričala sa Kristinom, zbog toga što ga lično poznaje. Bili smo dugo zajedno. Mi smo ostali prijatelji posle toga, ima devojku i treba da se ženi. Meni je drago, želim mu svu sreću ovog sveta – rekla je Luna.

Raspoloženje Slobe Radanovića o svim uspomenama bilo je na zavidnom nivou s obzirom na to da u potpunosti razumije život koji je imala prije njega, što je Kiju vidno iznerviralo.

On je prvi ustao da kaže da i treba da priča o bivšima sve najbolje, tako da su se svi uvjerili da je on posljednji koji to treba da kaže – rekla je Kija.

–Srđan je planirao budućnost sa mnom, ali to je gotova priča – nastavila je Luna.

Luna nije željela da komentariše njene navode, a i ostali ukućani su veliku pažnju posvetili onom djelu priloga u kojem je bio Gastoz.

–Ovo jeste gluma što se tiče Gastoza, ali je bilo i j****. I rekla sam da joj Srđan liči na Anđela malo – komentarisala je Maca.

A iskren komentar na cijelu situaciju imala je i Miljana Kulić koja je bila razočarana Luninim ponašanjem, zbog toga što je dijete poznatih roditelja, a dodala je i da joj je Anabela jedna od najdražih pjevačica.

–Žao mi je što nisi na majku, ja Anabelu jako volim. Kakva majka, takva ćerka, a šteta što je ona bruka zbog toga što je sa oženjenim muškarcem – rekla je Miljana.
Express

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*