Luna Đogani je u najpopularniji rijaliti ,,Zadruga” ušla kao samostalan igrač, ali tokom boravka u Beloj kući za mnoge je postala ,,Ljubavnica” s obzirom na to da je zbog nje Slobodan Radanović ostavio svoju ženu i svu pažnju preusmerio na nju.
Kako je poznato da je Luna dete poznatih roditelja, te da je u svetu estrade imala mnoge prednosti, ona je u razgovoru sa Marijom Anom Smiljanić priznala kakav je njen život u spoljašnjem svetu.

– Mene ljudi uopšte ne shvataju, ja sam dete poznatih roditelja, ali to ne znači da sam ja loša. Ako neko uradi silikone, šta to znači, da je neko ku*va? Nijedna moja veza nije bila nešto specijalno ili kombinacija, šta god, svi su me mnogo razočaravali. A šta meni fali, ja sam i lepa i zgodna, dobro izgledam, pametna sam – rekla je, između ostalog, Luna.
U nastavku je pričala o nečemu što je bila potpuna suprotnost od onoga što joj se izdešavalo u najpopularnijem rijalitiju ,,Zadruga”. Sloba je prema njoj pokazao poštovanje i ljubav, a pre toga je Luna o tome mogla samo da sanja.

– Moja porodica je uvek bila upućena u to sa kim sam i šta sam. Za Srđana su svi znali. On mene nikad nije upoznao sa porodicom, ništa o njemu nisam znala, baš me krio i to mi je mnogo smetalo. U suštini nikad nisam imala nekog ko će ponosno da me drži za ruku i da kaže da sam ja njegova devojka. Sve to mi se jedino desilo samo sa Slobodanom.

Povodom ovoga, pokušali smo da stupimo u kontakt sa pomenutim Srđanom, ali on nije bio raspoložen za ovakvu vrstu eksponiranja, pa je ukratko odgovorio:
– Ne dajem ovakve vrste intervjua, jer ne želim tu vrstu eksponiranja. Hvala na razumevanju.

U ovom razgovoru, Luna je otkrila šokantne detalje o svemu što je proživela sa svojim bivšim momcima, a detaljno možete pogledati u videu ispod.

Espreso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *