Horor na kupanju: Kamerom je snimila kako se mladić utapa

Glasnogovornik parka Victoria kaže da su na tom području postavljena najmanje tri znaka koja zabranjuju kupanje u blizini vodopada. Mladiću je pokušao pomoći spasilac, ali nažalost nije uspio

Anneka Bading (24) snimila je u subotu GoPro kamerom mladića koji je pao u vodu i utopio se. Anneka se kupala podno MacKenzie vodopada koji se nalaze zapadno od australskog Melbournea. Mladić (28) je sjedio na stijeni.

– Čula sam kako su mladići koji su bili s njim odjednom počeli vikati i pokazivati prema vodi. Prijatelji i ja nismo znali o čemu se radi. Mislili smo da je u vodi bila neka životinja – kaže Anneka.

– Kada je prijateljica posegnula za mojom kamerom i shvatila da se mladić utapa, izašli smo iz vode. Noge su mi se tresle – kaže Anneka.

Vodopadima se divio spasilac koji nije bio na dužnosti. Skočio je u vodu i pokušao spasiti mladića, ali koji je porijeklom s Tajvana no nije uspio jer je pritisak vode bio prejak.

– Vozila sam se desetak minuta kako bi uhvatila signal i pozvala pomoć – kaže Anneka.

Tijelo nesretnog mladića pronašli su naredno jutro. Glasnogovornik parka Victoria kaže da su na tom području postavljena najmanje tri znaka koja zabranjuju kupanje u blizini vodopada, piše The Stawell Times.

24sata.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *